joi, 4 februarie 2016

SECRETUL UNOR SÂNI MAI MARI CU 2 MĂRIMI!


       În urmă cu un an mă gândeam serios la operație plastică. Am studiat toate clinicile din oraș, am cules informații despre analizele necesare, prețurile la implanturi. Și când aveam suma necesară m-am speriat. Medicul, în pofida, temerilor mele, m-a sfătuit să nu mă grăbesc și să încerc să-mi măresc sânii prin metode non- chirurgicale. Să nu credeți că am început să mănânc varză cu găleata, să ung pieptul cu ardei iute și nici preparate hormonale nu am luat. Mi-a sugerat să încerc o cremă unică, ce m-a ajutat să-mi rezolv problema. 

        Veți zice: “Aceste creme se vând la orice market, nu sunt bune de nimic”, și veți avea dreptate. Aceasta nu era o cremă obișnuită din market sau farmacie, ci o cremă unică, ce era de găsit doar la unele clinici sau pe internet. Vorbesc de Breast Cream. Am decis să fac economii și am făcut comanda de la producător. În câteva zile a venit comanda într-o cutie foarte mică, dar cu crema mult așteptată. Instrucțiunile de utilizare sunt foarte simple – aplicați de două ori pe zi și masați, timp de 5 zile. Mirosul cremei - ușor, discret și foarte plăcut! Nu pătează hainele și nu creează disconfort la aplicare. Mi-a plăcut în special că este econom – pentru o aplicare se consumă o picătură, de mărimea unei monede. După aplicarea cremei pielea sânilor este incredibil de moale la atingere, hidratată și catifelată. Am îndrăgit crema Breast Cream din prima.

       Timpul zbura. Trecuse o lună din momentul când am început să folosesc Breast Cream. Și Crema magică s-a terminat... Nu m-am întristat, am obținut un rezultat foarte bun! Până nu demult sânii mei erau de dimensiunea unu, dar acum am mărimea trei plină! Doar într-o lună, ca prin magie, sânii mei au crescut cu două mărimi. Multe fete au noroc, și au sâni mari și frumoși de la natură. Dar pentru mine este un miracol, la mai mult nici nu pot visa! Și foarte important, bustul meu arată incredibil – frumos, ridicat și ferm. Îmi permit să nu port sutien și să mă simt foarte sexy! În orice haină, fie tricou sport, fie o rochie de seară cu un decolteu adânc – arăt uimitor! Datorită Breast Cream! Stima de sine a crescut până la ceruri - atrag privirile multor bărbați ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu