Bulgaria Cosmetic


 MUSCLE G

Тренирате в залата до загуба на съзнанието, ядете само извара, разорявате се за спортни храни, а мускулната маса не расте?
Мисля, че този проблем е познат на много хора. Аз, лично така изгубих година и половина от живота си.
И щях да продължавам да тренирам дълго и без резултатно, ако не научих за един ЕФЕКТИВЕН НАЧИН ЗА КАЧВАНЕ, на който посветих целия блог!Клипс "Антихъркане


Когато едвам заживяхме заедно, тя хъркаше съвсем леко, но с годините това "сладко похъркване" се превърна в истински гръм!!! Ако не заспивам пръв, то смятай че след това нямам никакъв шанс. А почти винаги тя си ляга преди мен!
    Понякога, след няколко часа на непрекъснато "грухтене" съпругата ми затихваше, но и след това не успявах да заспя, защото ме беше страх, че тя може изведнъж да се задуши!!!
    Обърнах се към народната медицина: слагах й капки от рициново масло в носа, някакви скъпи фармацевтични капки- нямаше никакъв смисъл!!! Тя само ми викаше, че и се налага да гълта тези гадости!нямаше никакъв смисълОт 120 на 63 Просто следвах примера на моя идол и свалих половината си килограми ! 

 

Ехо, здравейте, аз съм Юлия. Живея в малък град. Доскоро бях тотално непознато момиче от провинцията, докато моето невероятно преобразяване не побърка интернет.
Днес на страницата в моя блог ще ви разкажа какво ми помогна да сваля почти 60 кг. и напълно да преобразя живота си.
Винаги съм била пълна, което много ме тормозеше. Като дете родителите ме караха да ям. И като цяло в нашето семейство е нормално да се ядат полуфабрикати и то в големи количества, полети обилно със сладки газирани напитки. Но тогава не си представях още до КАКЪВ КОШМАР ЩЕ ДОВЕДЕ това в бъдеще...

КОШМАР ЩЕ ДОВЕДЕ

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu