Serbia Cosmetic

I tako sam ja kupila! 

 

Kupila sam jedan par pedikirnih čarapa SOSU na probu. Drže se dobro na nogama a ja sam još od gore obula obične čarape da se ne bi polomila na pločicama u kući. Bez problema sam u njima ostala dva sata.

Na 1 do 4 dana ništa se nije desilo, osim toga što se koža zategla do granice nemogućeg, postala je suva i po izgledu je ličila na suvu zemlju u pustinji.
Zatim sam svako veče počela da parim noge i koža se bukvalno ljuštila jos jedno 5 dana. Pre svega su se oljuštile pete, a najduže su se ljuštili prsti.

Ni jedan pedikir ne može da se sa ovim poredi... Vidna je bila promena tamo gde je bila nabijena koža. Koža je postala idealna! Ona je još uvek nežni i glatka.

  


Nisam jedna od onih koja će se, bez osnovane sumnje, brinuti za način na koji vodi život. Nisam znala mnogo o zdravoj ishrani i o proizvodu Amazonsko oko, sve do 37. godine, dok nisu počeli problemi sa krvnim pritiskom. Moje zdravlje je počelo da se ruši i obično sam se do podneva već osećala iscrpljeno. Nakon mnogo ispitivanja, kontrola, koje nisu otkrile nikakav problem, kardiolog mi je rekao da obavezno posetim nutricionistu. Tog dana moj život se okrenuo naglavačke. Otkrila sam daimam 30 kg viška, uglavnom zahvaljujući gostu u našoj porodici - brzoj hrani. Moj cilj je bio da započnem zdravo da se hranim i da vežbam.

Nekoliko meseci posle niko nije mogao da me prepozna! Bilo je pravo zadovoljstvo transformisati se iz debeljuce srednjih godina u zdravu i mršavu lepoticu. Svaki dan kad se pogledam u ogledalo primetim nove pozitivne promene i moj napredak se stalno sve više primećuje.
Water

Nakon što sam iskusila ovako pozitivne promene u svom životu, počela sam da nagovaram porodicu da i oni započnu sa zdravim načinom života uz Amazonsko oko. Poslednje merenje dijabetesa mog muža, koji je celi život bio dijabetičar, pokazalo je općenit napredak i normalizaciju nivoa šećera u krvi. Trenutno, niko od nas ne želi da se vrati starom načinu života! Ispostavilo se da je veoma lako započeti novi, zdrav život! Zahvaljujući razumevanju doktora i Amazonsko oko-u. Bojim se da ne bih uspela bez ovog čudesnog proizvoda!


Život bez "čukljeva": jedinstveni način da se rešite čukljeva za 3 meseca!


Postoji više vrsta operacija za uklanjanje čukljeva. Sve su veoma komplikovane i skupe. Operacija je uvek poslednje sredstvo. Po iskustvu naše klinike, u 9 od 10 slučajeva čukljevi se mogu ukloniti nehirurškim putem i to je korišćenjem efikasnog jedinstvenog fiksatora Valgusa Pro.Ovaj fiksator je izetno efikasan a pritom je deset puta jeftiniji od najjednostavnijih operacija. Evo kakve su rezultate postizali moji pacijenti pomoću Valgus Pro:
                                                         

Пре пет година купила сам у једном бутику прелепе ципеле, једино ми је била неyгодна висина штикле од 12 цм. Помислила сам, мало ћу се хвалити колегама. Након месец дана, почели су проблеми. Ноћу се појавио бол у ногама а касније чукаљ. Размишљала сам да урадим операцију, међутим другарица ми је предложила Valgus Pro. Сада ходам без икаквих проблема.
антикостин

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu